Even voorstellen: jullie procesbegeleiders

1 juli 2019

“Wij, Maarten Coumans en Britta Langedijk, verzorgen de procesbegeleiding voor het mede-opdrachtgeverschapsproject MO*town Sloterdijk.

We zijn al vanaf de tender fase betrokken en zorgen ervoor dat het proces vanuit de kant van de MO*ers soepel loopt. Hierdoor besparen de deelnemers tijd en helpen we om te focussen waar het echt om gaat: droomwoningen creëren.

Wij zijn jullie adviseur en behartigen jullie belangen bij de ontwikkelaar en de bouwer. Wij begeleiden de vereniging van Medeopdrachtgevers in het nemen van breed gedragen collectieve besluiten binnen de planning en waken ervoor dat individuele belangen geen invloed hebben boven collectieve belangen.

Onze rol is het onafhankelijk ondersteunen en ontzorgen van de MO*ers tijdens het proces met het uiteindelijke doel het realiseren van hun droomwoning! Wij staan in dienst van de MO*ers en staan geheel los van de ontwikkelaar en hebben daarmee het belang van de MO*ers voorop staan.

Dus heb je interesse in MO*Town en wil je meer weten over het reilen en zeilen binnen dit gave project dan kun je met al je vragen bij ons terecht!”