Nieuwbouw MoTown

Locatie

Sloterdijk slaat een nieuwe koers in: van een grijs kantorengebied naar een groen en stedelijk gebied voor mensen om te wonen én te werken. Beeld je het volgende plaatje in:

Amsterdam Sloterdijk bruist. De straten zijn gevuld met een mix van zakenmensen, studenten, toeristen en bewoners. Op besloten binnenplaatsen spelen kinderen en van de groene daken klinkt het gezang van vogels. Sloterdijk is een geliefde plek voor iedereen geworden die van de stad houdt maar de natuur binnen handbereik wil hebben. Denk aan het Westerpark en sportpark Spieringhorn.

De rijke mix aan bewoners en gebruikers maakt dat Sloterdijk zowel overdag als ’s avonds een levendige buurt is. Aan voorzieningen komen de Sloterdijkers niets tekort en het is tevens centraal gelegen. De binnenstad is om de hoek, alle OV verbindingen zijn in de buurt en je zit zo op de Ringweg A10.

Hip & Happening

Sloterdijk krijgt steeds meer leuke hotspots. Hieronder een overzicht van een aantal leuke plekken in jouw nieuwe buurt!

We zeiden toch al dat Sloterdijk happening is…
In aanloop naar hun expositie in het Moco museum gaan de kunstenaarsbroertjes Icy & Sot aan de slag met twee zeecontainers. Bekijk hier hoe tof dat wordt! 

Zoekvenster sluiten