Amsterdam en de Randstad onder handbereik

Je kan vanuit MO*town alle kanten op, met alle soorten vervoersmiddelen:

Spring op je fiets,

en je zit zo in Bos & Lommer. Er is altijd wat te zien, doen en kopen in de bruisende buurten Bos & Lommer en De Baarsjes.

Met volop restaurants, eetcafés, kroegen en een van de mooiste parken van de stad verveel je je geen moment in West.

Mocht je toch de behoefte voelen naar de binnenstad te willen, in 25 minuten fietsen zit je op de Noordermarkt of bij de entree van Het Stedelijk.

Voor je boodschappen zijn er verschillende supermarkten

in de buurt (6 fietsminuten). En straks op 3 minuten lopen, want bij de buren van MO*town komt een nieuwe supermarkt.

Voor groen hoef je ook niet ver de deur uit.
In het Westerpark ben je met 10 minuten fietsen, en nog dichterbij ligt de Brettenzone, haast in je achtertuin. Je stapt de deur uit en je loopt zo dit groene gebied in. Dichterbij kan eigenlijk niet. En mocht je toe zijn aan een frisse duik: het Slotermeer is op 10 minuten fietsen.

Vanuit MO*town zit je zo op de ring A10. Maar waarom zou je niet voor het OV kiezen?

Station Sloterdijk ligt op loopafstand en heeft directe verbindingen met alle grote steden. Je bent in ‘no-time’ in Haarlem, Den Haag, Utrecht of Rotterdam. En met de metro ben je zo in de binnenstad of andere leuke wijken van Amsterdam.

Én je woont dadelijk aan de highway naar het strand:

met de trein sta je in 25 minuten met je voeten in het zand.
Wat maakt track 6 uniek?

Track 6 heeft een robuuste buitenzijde: een echt stedelijk bouwblok aan de Radarweg en juist een meer liever en groenere uitstraling vanuit het pocketpark. Je komt via een de tussenstraat het bouwblok binnen en je betreedt het, mediterraan aandoende, binnenhof: een oase van rust. Vanuit dit hof worden alle woningen ontsloten.

“Wij doen mee met MO*town,

omdat we veel mogelijkheden hebben voor duurzaamheid en eigen ontwerp. We hebben al veel plezier gehad met de gevarieerde inspiratiesessies en veel kennis opgedaan met de voorlichtingen. Alle mede-Mo*Town-ers zijn ook net zo enthousiast en we kijken erg uit om met z’n allen een prachtige woonplek neer te zetten.”

Nieuwsgierig en wil je meer informatie?

Stuur dan een mail aan Yffi van den Berg (yffi.vandenberg@eracontour.nl) en geef aan dat je geïnteresseerd bent om mede-opdrachtgever te worden.