theme logo

Wat is Mede-opdrachtgeverschap?

Als Mede-opdrachtgever (MO*er) bepaal je in een heel vroeg stadium samen met ons en je andere toekomstige buren hoe jij wilt wonen. Jij bepaalt hoe groot je woning wordt, welke vorm je woning heeft en hoe de indeling is. Hoe tof is dat! Of je nu een loft zonder binnenmuren wil of juist veel slaapkamers, een dakterras of een patio; dat bepaal je dus allemaal zelf. MO stopt niet bij je eigen huis: je hebt ook veel invloed op hoe de gevel en de hoofdentree eruit komen te zien en samen met de andere MO*ers beslis je over of en hoe je collectieve ruimtes invult.

Wij zorgen ervoor dat het gebouw technisch maakbaar is, dat het voldoet aan alle technische eisen en past binnen het budget zodat jij je volledig kan storten op de leuke dingen. En wie zijn wij? Wij zijn BPD en ERA Contour en wij ontwikkelen steden en wijken. We staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan om van MO*town het tofste stukje Amsterdam te maken. Wil je nu alvast meedenken? Dat kan! Meld je aan!… we zijn heel benieuwd naar jouw ideeën.

De 4 redenen om je in te schrijven bij MO*town

  1. Veel invloed zonder teveel gedoe: Bij MO*town mag je vanaf het allereerste begin meedenken over je individuele wensen maar ook de collectieve zaken die de groep belangrijk vindt. Een extra ruimte voor feestjes of besprekingen? Extra grote balkons? Gedeelde auto’s? Alles is bespreekbaar en de toekomstig bewoners krijgen hierover dan ook veel zeggenschap. Ontwikkelaars BPD en ERA Contour zorgen voor de continuïteit van het project, nemen het collectieve risico en nemen ook veel van de rompslomp uit handen die je normaal bij zelfbouwprojecten zou hebben. Wel de lusten maar niet de lasten!
  2. Toonaangevende architectuur: op één van de gaafste plekken van de nieuw te ontwikkelen wijk Sloterdijk Centrum zal er veel aandacht zijn om er echt een toonaangevend gebouw van te maken.
  3. Super duurzaam: Met een EPC van 0.15 wordt MO*town nog veel duurzamer dan andere nieuwbouwprojecten. Er zal veel aandacht zijn voor isolatie en het voorkomen van energieverlies. Goed voor het milieu en ook voor een lage energierekening! Bij sommige hypotheekverstrekkers zal je ook korting krijgen omdat je in zo’n energiezuinige woning woont.
  4. Aandacht voor mobiliteit: Omdat dit project pal aan station Sloterdijk ligt zal er veel aandacht zijn voor de toekomst van mobiliteit. Er verandert heel veel de komende jaren op dit gebied en jij mag meedenken welke invloed dit zal hebben op ons wooncomfort.

 
Meld je direct aan!

Close search